2018-10-19 12:36:45• hírek • Bede Emőke

Folytatódik a taxisok elleni hadjárat

Mint arról a Szatmár.ro is beszámolt, a szerdai nap során nagyszabású akciót hirdetett a Szatmár Megyei Rendőrség a taxisok ellen, ugyanis rengetegen vannak olyanok, akik anélkül nyújtanak fuvarozói szolgáltatást, hogy az erre feljogosító engedéllyel rendelkeznének.

Nos, a lendület nem hagyott alább csütörtökön sem, s újabb 13 sofőrről derült ki, nincs taxis engedélye, holott ismert cégek logóját viselve az autón, napi szinten juttatják el a lakosság egy részét A-ból B-be. A 21 és 69 év közti sofőrök nyakába borsos bírságot akasztottak, melynek értéke 1305 és 2900 lej között változott.
 

De nemcsak a taxisok voltak olyan pechesek, hogy bírságot zsebelhettek be, hanem azok a sofőrök is, akiket Kismajtény területén szűrtek ki a R.A.R. munkatársai. Az ellenőrök harmincnál is több, szemmel láthatóan különféle gondokkal közlekedő autót állítottak meg, ezek közül 24 esetben pénzbírságot róttak ki összesen 3770 lej értékben, ugyanakkor 4 forgalmi engedélyt be is vontak a súlyos, már-már közveszélyes meghibásodások miatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: